Ontwerpen

Buro B tuin- en landschapsinrichting geeft vorm aan de buitenruimte door creatieve en hoogwaardige ontwerpen te ontwikkelen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring in ontwerpen, realisatie en beheer weet ik als geen ander hoe een buitenruimte zich naar verloop van tijd ontwikkelt. Het groeit, bloeit, er wordt in gespeeld, gewerkt, gerecreëerd, kortom: het leeft! Met dat voor ogen ontwerp ik tijdloze groene buitenruimtes die naar verloop van tijd alleen maar meer karakter gaan tonen.
Buro B tuin- en landschapsinrichting biedt u daarom de volgende diensten aan met betrekking tot ontwerpen:

Beplantingsconcepten

Beplanting is sfeerbepalend voor een buitenruimte. Het maakt of breekt hoe je de buitenruimte beleeft. Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden in geuren, kleuren en bloeitijden. Ook de standplaats van beplanting is zeer belangrijk. Een buitenruimte hoeft niet altijd op de schop genomen te worden, maar kan simpelweg anders aangekleed worden. Bijvoorbeeld bloeiende beplanting aanbrengen om vlinders en bijen aan te trekken. Bomen planten om schaduw en koelte te creëren. Voor iedere buitenruimte is een geschikt beplantingsconcept mogelijk waardoor een park, tuin of border volledig tot zijn recht komt.

Buro B tuin- en landschapsinrichting biedt u daarom de volgende diensten aan met betrekking tot beplantingsconcepten:

Projectbeheer

Een ontwerp is geen kant-en-klaar product; wanneer het ontwerp daadwerkelijk is gerealiseerd komt het pas tot leven. Planten gaan zich wortelen in de bodem, ontwikkelen zich en stilaan wordt het ontwerp pas écht zichtbaar. Maar ook de gebruikte materialen laten steeds meer karakter zien. Het vergt tijd en kennis om een ontwerp of beplantingsconcept tot volwassenheid te laten groeien. Buro B tuin- en landschapsinrichting biedt u de volgende diensten aan met betrekking tot projectbeheer: