Het verhaal

Nooit heb ik getwijfeld, ik moest en zou tuinen maken. Mijn hart was van kinds af aan vol van groen. Met mijn handen in de aarde was ik terug te vinden tussen de planten. Graag stel ik mij even aan u voor!

Mijn naam is Roy Bastiaens, het creatieve brein achter Buro B tuin- en landschapsinrichting.

Na afronding van mijn hoveniersopleiding heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij toonaangevende tuin- en landschapsbedrijven in de Euregio. Daarnaast stond ik meer dan tien jaar aan het roer van een succesvol hoveniersbedrijf. Na jaren van realiseren van de meest groenrijke projecten werd het tijd om mijn creatieve ideeën om te zetten naar unieke ontwerpen. Daaruit is Buro B tuin- en landschapsinrichting voortgekomen. Bij het maken van ontwerpen ga ik niet blind mee met de trends, maar kijk ik naar het langetermijnresultaat.

Ontwerpen

Vorm geven aan de buiten-ruimtes door creatieve en hoogwaardige ontwerpen te ontwikkelen.

Beplantings- concepten

Beplanting is sfeerbepalend voor een buitenruimte. Het maakt of breekt hoe je de buitenruimte beleeft.

project
beheer

Een ontwerp is geen kant-en-klaar product. Het komt pas tot leven wanneer het gerealiseerd is.

Een groene buitenruimte moet gaandeweg de jaren steeds meer karakter tonen, naar mate de bomen en planten groeien. Elke buitenruimte die ik ontwerp moet een eigen stijl hebben, passend bij de opdrachtgever. Geen mens is hetzelfde, waarom zou dit voor een tuin, stadspark of andere buitenruimte ook niet gelden?