Werkwijze

Het eerste gesprek
Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. In dit gesprek worden uw eisen en wensen besproken en het budget wat u in gedachten heeft. Op deze manier kan ik een realistisch ontwerp en/of beplantingsconcept maken en worden eventuele teleurstellingen gaandeweg onze samenwerking voorkomen.
De offerte
De offerte wordt berekend aan de hand van de oppervlakte van het perceel. Wanneer u akkoord gaat met de offerte maak ik graag een afspraak met u om alles op te meten en foto’s te maken.
Het ontwerp en/of beplantingsconcept
Het ontwerp en/of beplantingsconcept wordt op maat gemaakt en is zoals eerder gezegd uniek. Afhankelijk van de grootte van de betreffende buitenruimte neemt dit meer of minder tijd in beslag. Als het ontwerp en/of beplantingsconcept klaar is bespreek ik deze graag met u en licht ik het beplantingsplan toe. Kleine aanpassingen kunnen op dat moment doorgevoerd worden. Grotere aanpassingen zullen conform mijn uurtarief verwerkt worden. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en/of beplantingsconcept wordt deze definitief gemaakt en aan u overhandigt. Daarna help ik u graag bij het uitzoeken van een geschikte hovenier voor de uitvoering.
Uitvoering en oplevering
Uitvoering en oplevering. Conform het uurtarief kan ik tijdens de uitvoering projectondersteuning bieden waar nodig. Als het project naar tevredenheid is opgeleverd kom ik graag nog een keer bij u langs om te informeren of er nog zaken zijn die aandacht behoeven. Dit kan uiteraard ook telefonisch besproken worden, afhankelijk van het project.

Ontwerpen
Beplantingsconcepten
Projectbeheer